Συχνές ΕρωτήσειςΤι είναι το ΣΦΗΜΜΥ;

Το ΣΦΗΜΜΥ είναι το τριήμερο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, που έχει ως στόχο την ενημέρωση των φοιτητών όλων των τμημάτων των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και των Μηχανικών Υπολογιστών, καθώς και Πληροφορικής, σχετικά με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και τις νέες προκλήσεις της αγοράς εργασίας. Οι σύνεδροι έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν πολυάριθμες ομιλίες, παρουσιάσεις καθώς και workshops.

Το ΣΦΗΜΜΥ 10 πρόκειται να διεξαχθεί το τριήμερο 27 - 29 Οκτωβρίου 2017.

Το συνέδριο αυτό θα πραγματοποιηθεί στο τμήμα των ΗΜΜΥ στην Πανεπιστημιούπολη Κιμμερίων της Πολυτεχνικής Σχολής της Ξάνθης.

Το ΣΦΗΜΜΥ απευθύνεται πρωτίστως σε φοιτητές και ακαδημαϊκούς Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Υπολογιστών. Ωστόσο, η πολυδιάστατη φύση του το καθιστά προσιτό και σε φοιτητές άλλων τεχνικών σχολών, καθώς επίσης και ανθρώπους κάθε ηλικίας και επαγγέλματος που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν περισσότερα για το αντικείμενο.

Η παρακολούθηση και η παρουσίαση εργασιών στο ΣΦΗΜΜΥ 10 είναι δωρεάν.

Ναι, χρειάζεται εγγραφή η οποία μπορεί να γίνει είτε online, είτε μέσω της γραμματειακής μας υποστήριξης στο χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου.

Δεν είναι υποχρεωτικό να δηλώσετε ότι θα παρακολουθήσετε το συνέδριο, αλλά θα ήταν ιδιαίτερα βολικό να μας ενημερώσετε σε ποιες πιθανές ομιλίες θα παρευρίσκεστε κυρίως για να γνωρίζουμε τη διαθεσιμότητα του χώρου.

Για την παρακολούθηση του συνεδρίου χρειάζεται μόνο εγγραφή εδώ. Ωστόσο, κατά την προσέλευση στο χώρο του συνεδρίου θα ήταν καλό να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο που να πιστοποιεί τα στοιχεία σας, όπως για παράδειγμα διαβατήριο η δίπλωμα οδήγησης.

Για να δηλώσετε συμμετοχή για το ΣΦΗΜΜΥ το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην ιστοσελίδα μας και να κάνετε την εγγραφή σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας.

Ναι, θα υπάρξουν βεβαιώσεις για την παρακολούθηση του συνεδρίου, οι οποίες θα σας σταλθούν μέσω email. Η προϋπόθεση για να πάρετε την βεβαίωση είναι να έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον το ½ του συνεδρίου.

Αν δεν μπορείτε να εγγραφείτε στο συνέδριο, μπορείτε να μας στείλετε τα στοιχεία σας στο info@sfhmmy.gr για να μπορέσουμε να σας εγγράψουμε άμεσα.

Στο συνέδριο έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν με δικαίωμα κατάθεσης εργασίας είτε προπτυχιακοί, είτε μεταπτυχιακοί/διδακτορικοί φοιτητές, αλλά και ερευνητές του κλάδου.

Για να υποβάλετε μια εργασία, θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι στο συνέδριο. Εφόσον εγγραφείτε, για να υποβάλετε την εργασία σας, συνδεθείτε και πατήστε "ΥΠΟΒΟΛΗ PAPER" στην Αρχική Σελίδα, για να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής.

Η κατάθεση των papers ξεκινάει την Δευτέρα στις 26 Ιουνίου 2017. Για να υποβάλετε την εργασία σας, συνδεθείτε και πατήστε "ΥΠΟΒΟΛΗ PAPER" στην Αρχική Σελίδα.

Για να παρουσιάσετε μία εργασία, θα πρέπει πρώτα να είστε εγγεγραμμένοι στο συνέδριο και έπειτα να την υποβάλετε για αξιολόγηση. Στη συνέχεια, θα ενημερωθείτε αν είναι κατάλληλη για παρουσίαση, αφού εγκριθεί από την Επιστημονική Επιτροπή.

Η εργασίας σας, καθώς και τα demos που θα υποβάλετε, θα πρέπει να έχουν συγκεκριμένο μέγεθος και μορφή. Αναλυτικότερες πληροφορίες για την μορφή, το μέγεθος, τη δομή και τον τρόπο υποβολής των εργασιών και των demos μπορείτε να βρείτε στις ανακοινώσεις του συνεδρίου.

Για να μάθετε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αξιολόγηση της εργασίας σας, αρκεί να μας στείλετε ένα email στο academics@sfhmmy.gr ή μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου αφότου συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με την υποβολή της εργασίας σας ή οποιαδήποτε άλλη απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με εμάς στο academics@sfhmmy.gr.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αστικά λεωφορεία που θα εξυπηρετούν τα δρομολόγια προς τον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου (Διαδρομή λεωφορείων). Τα δρομολόγια για τις μέρες του συνεδρίου μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην Τοπική Οργανωτική του τμήματος σας για την περίπτωση της οργανωμένης μετακίνησης και διαμονής σε ξενοδοχείο.

Για αναλυτικές οδηγίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σχετικές οδηγίες στην ιστοσελίδα μας.

Για την διαμονή σας, μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας , τις προσφορές που έχουμε από τα διάφορα ξενοδοχεία της Ξάνθης.

ΕπικοινωνίαΟμάδα Email
Head Organisers contact@sfhmmy.gr
Support & Communication info@sfhmmy.gr
Academics academics@sfhmmy.gr
Fundraising fr@sfhmmy.gr
Logistics logistics@sfhmmy.gr
Public Relations pr@sfhmmy.gr
Information Technology it@sfhmmy.gr
ΤΟΕ Αθήνας ntua@sfhmmy.gr
ΤΟΕ Θεσσαλονίκης auth@sfhmmy.gr
ΤΟΕ Πάτρας upatras@sfhmmy.gr
ΤΟΕ Χανίων tuc@sfhmmy.gr
ΤΟΕ Βόλου uth@sfhmmy.gr
ΤΟΕ Κοζάνης uowm@sfhmmy.gr